Tarieven 2 Advice You 2015

1. Advisering en samenstellen (draadloze) regeling.

Op basis van uw wensen, plattegrondtekeningen van uw woning en de gegevens van uw verwarmingsinstallatie (zie hiertoe het stappenplan) brengen wij u een advies uit over de voor uw situatie meest geschikte regeling. Daarbij stellen wij een volledige artikellijst op van de voor die regeling benodigde producten inclusief alle artikelnummers.

De kosten van deze dienstverlening bedragen € 42,50 per uur exclusief 21% btw.

Download hier ons aanvraagformulier.

 

2. Inleren (draadloze) regeling.

Het inleren van een regeling dient nauwkeurig te gebeuren om de juiste werking van de regeling te garanderen. Wilt u zeker zijn van een goed functionerende regeling schakel ons dan in om uw regeling correct in te leren. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als u geadviseerd bent door derden bij de aanschaf van uw regeling. Installateurs kunnen onze dienstverlening ook inzetten om door hen verkochte en gemonteerde regelingen op de juiste manier te laten inleren.

Mits uw verwarmingsinstallatie geschikt is voor de door u gekozen regeling en alle benodigde artikelen zijn correct gemonteerd dan leren wij voor u de diverse onderdelen in. Helaas kunnen wij geen correcte werking van de regeling garanderen indien uw verwarmingsinstallatie niet geschikt is (bijv. te weinig capaciteit) of als u (elders) een onjuiste regeling of incomplete regeling heeft aangeschaft. Wel zullen wij u in dat geval adviseren hoe u een correct werkend systeem en/of regeling kunt realiseren waarbij de eventuele kosten van extra materialen zullen worden doorberekend.

De kosten van deze dienstverlening bedragen € 57,50 per uur exclusief 21% btw.

Download hier ons aanvraagformulier.

 

 

3. Troubleshooting.

Heeft u elders een regeling gekocht en krijgt u/uw installateur hem niet correct ingeleerd? Heeft u problemen met uw verwarmingsinstallatie waardoor uw regeling niet of niet correct werkt? Geen probleem, wij helpen u graag!

Ook installateurs die een regeling hebben geplaatst en deze niet correct functionerend krijgen kunnen natuurlijk gebruik maken van onze dienstverlening zodat zij hun klanten een goed werkende regeling kunnen leveren.

De kosten van deze dienstverlening bedragen € 78,00 per uur exclusief 21% btw.

Download hier ons aanvraagformulier.

 

 

 

 

Al onze tarieven zijn:

  • exclusief 21% btw
  • exclusief installatie-/montagewerkzaamheden
  • exclusief reiskostenvergoeding
  • exclusief een eenmalige toeslag administratiekosten ad € 7,50 exclusief btw

 

 

 

Aanvraagformulieren voor onze dienstverlening zijn hier als pdf-document te downlaoden:

 

Voor het openen van PDF bestanden zijn verschillende software (gratis) te verkrijgen, u kunt bijvoorbeeld hier (opent in nieuw venster) Adobe Reader gratis downloaden.

 

 

 

Voor het openen van PDF bestanden zijn verschillende software (gratis) te verkrijgen, u kunt bijvoorbeeld hier (http://get.adobe.com/nl/reader/Adobe Reader) gratis downloaden.